The best Side of gömme rezervuar servisi

Wiki Article

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the finest YouTube expertise and our latest features. Find out more

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili gardenıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Sıklıkla arızalan gömme rezervuarların tamir hizmetini deneyimli ustalarımız ile yapıyoruz. Yaptığımız klozet tamirleri için 1 yıl parça garantisi veriyoruz.

Klozet Bağlantısı: Klozetin rezervuara düzgün bir şekilde bağlandığından emin olun. Contaların doğru yerleştirildiğinden ve bağlantıların sıkı olduğundan emin olun.

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the most effective YouTube encounter and our most current options. Find out more

VitrA İnovasyon Merkezi tarafından zorlu dayanıklılık testlerine tabi tutulan ve her birini büyük başarıyla tamamlayarak tescillenen VitrA gömme rezervuar modelleri uzun yıllar boyunca ilk günkü zindeliğinde hizmet vermek üzere tasarlanmıştır. Duvar içinde gizlenen gövdesinin yanı sıra dışarıya yansıyan bölüm olan mükemmel görsel ve işlevsel tasarıma sahip kumanda paneli bulunduğu ortama değer katar. Alan gömme rezervuar servisi kazandıran ve kullanıldığı mekâna genişlik hissi katan gömme rezervuar modelleri modern day çizgilere sahip olan tasarımı ile ortamın ambiyansına pozitif etki yapar.

Your browser isn’t gömme rezervuar servisi supported any more. Update it to obtain the finest YouTube practical experience and our latest features. Find out more

Türkiye’de veya uluslararası olarak yüksek bilinirliğe sahip markaların resmi satıcılarına gömme rezervuar servisi “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla gömme rezervuar servisi yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Ayrıca, İstanbul'da Avcılar ve Ataşehir'deki mağazalarının yanı sıra, three hundred'10 fazla aktif bayisiyle Marmara bölgesinde en geniş marka yelpazesine sahip tedarik zinciri hizmeti sunuyor.

Serel rezervuar ürünlerimiz TSE ve ISO standartlarında üstün teknoloji ile üretilmekte olup gerek montaj gerekse kullanım esnasında aşağıdaki konulara gösterdiğiniz özen ile sizlere uzun yıllar sorunsuz hizmet verecektir

Trendyol’daki son six ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, kaliteli ve güvenilir hizmet veren satıcılara gömme rezervuar “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to get the best YouTube working experience and our hottest attributes. Find out more

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha modern-day bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page